Haber

Erdal Beşikçioğlu: Bu ne böyle, inanılır gibi değil

Etimesgut ilçesinde seçim uyum bürosunun açılışına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Lideri Mansur Yavaş ve CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu katıldı.

Çok heyecanlandığını belirten Erdal Beşikçioğlu, “Hayatım boyunca defalarca milletimizin karşısına çıktım, birçok konuşma yaptım. Ama bugün burada yaşadığım durum daha önce yaşadığım hiçbir şeye benzemiyor. Nedir bu,” dedi. inanılmaz. Böyle bir heyecan yaşamamıştım, çok heyecanlıyım.” ” söz konusu.

“‘Etimesut’ diyerek ilçemizi vurgulayacağım” diyen Beşikçioğlu, “Çünkü büyük önder Atatürk’ün emriyle 1928 yılında örnek bir köy olarak kurulan ilçemizin adı Ahi Mesut olup daha sonra Etimesut olmuştur. Atatürk’ün deyimiyle Biz Atatürk’ün şehriyiz. “Atatürk’ün ilçesi Etimesut’u Ankara’da modern, örnek bir şehir, Cumhuriyetimizin başkenti yapacağız” dedi.

İlçeyi sokak sokak gezdiklerini belirten Erdal Beşikçioğlu, şöyle devam etti:

“Sorunların olduğunu biliyoruz. Yıllardır çözülmeyen sorunlar var. Biz de diyoruz ki, sorun varsa çözümü de vardır. Ç Çözüm sosyal demokrat belediyecilikte, birlikte yönetmekte, şeffaflıkta, hesap verebilirlikte, milletin parasını millete harcamakta. Amacımız net sosyal belediyecilik ve Etimesut markasıdır. Çalışmaya zaten başladık. Etimesut’un 30 yılını planladık. Önceliğimiz plan ve projelerimizin sürdürülebilir olmasıdır. Bunun için katılım ve sağduyu şarttır. Bizim En büyük projemiz Etimesut’un huzuru ve mutluluğudur. Herkesin belediyesini sağlayacağız. Belediyeleri kârdan değil halktan yana yöneteceğiz. “Senaryoyu biz yazacağız.”

(HABER MERKEZİ)

habercayiralan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu